Munay-Ki

De Munay-Ki is een reeks van 9 rites waarbij de poorten worden opengezet naar wijsheid en kracht. De rites upgraden als het ware je lichtveld, je DNA wordt opnieuw geïnformeerd door als het ware nieuwe software te downloaden. De rites worden als zaadjes in je aura geplant. Jij laat ze groeien door er energie, vuur, liefde en aandacht aan te geven. 

De rites van de Munay-Ki versterken het zintuig dat het meest ontwikkeld is bij jou. Als je met de zaadjes aan de slag gaat, zal je worden aangeraakt en gezegend door Engelen.

Munay betekent ik hou van jou, hartsliefde. Met als achterliggende betekenis wees degene die je bent. Leef niet langer vanuit angst of leef niet het leven dat anderen willen dat jij leeft.

De rites van de Munay-Ki zijn gemeenschappelijk voor alle sjamanistische tradities, ook al zijn ze uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen in verschillende culturen. Ze zijn afkomstig van de grote inwijdingen van de Himalaya die door de eerste medicijnmannen en vrouwen naar Amerika werden gebracht. De Earthkeepers van het Oude.

De rites zijn energieke transmissies die de wonden uit je verleden zullen helen, de genetische en karmische programma’s of overtuigingen die je hebt geërfd van je voorouders. De rites gaan je DNA herprogrammeren zodat je anders heelt, anders leeft en anders sterft.

Dit zijn de Munay-Ki rites die je ontvangt:

Vier basis rites:

1.Heler
Dit is het startschot voor het helingsproces op energetisch niveau. 
Het is een voorzichtig, stil, liefdevol en diep helingsproces voor je bescherming. Het brengt capaciteiten van je innerlijke heler naar boven.

2.Banden van Kracht
Deze rite heeft te maken met de krachtgordels en geeft je een lichtgevende bescherming op het niveau van je lichtgevend energieveld, en stelt je in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan.
Het zijn vijf krachtgordels die in je lichtgevende matrix worden verweven, waarbij elke gordel een natuurelement vertegenwoordigt: aarde, water, vuur, wind en licht. 
Het duurt twee tot drie weken voordat deze bescherming werkt.

3.Harmonie
Je ontvangt hier zeven archetypes in je chakra's, de vier scheppingsprincipes (slang, jaguar, kolibrie en condor) in je onderste vier chakra's, daarna ontvang je de drie aartsengelen in je bovenste drie chakra's. Hierdoor verbranden en metaboliseren de zware energieën en resten van vorige levens en trauma's.

4.Zieners
Deze rite installeert lichtvezels vanuit je visuele hersenschors in je achterhoofd in het derde oog en de hart chakra. Hierdoor wordt je vermogen om de onzichtbare wereld te zien wakker gemaakt.

Afstammelingen rites:

De afstammelingen rites verbinden je met de frequentie van de engelen, aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van de sjamanistische Inca-helers.

5. Hoeders van de Dag
Het verbindt je met de afstammelingen van lichtwezens uit het verleden, zij beschermen Moeder Aarde en vereren het vrouwelijke. Deze rite zet het proces van genezing van je innerlijke vrouwelijkheid in gang en helpt je om over je angsten heen te stappen en vrede te cultiveren.

6. Hoeders van de Wijsheid
Het verbindt je met en heelt het mannelijke aspect van jezelf en herstelt je verbinding met de hemelen en met de Vader. Deze rite wordt geassocieerd met de met ijs bedekte bergtoppen die door de geschiedenis als krachtplaatsen werden vereerd waar mens en de bron elkaar ontmoetten. De hoeders van de wijsheid beschermen de oude leer en delen het met anderen waar nodig.

7. Hoeders van de Aarde
Deze rite verbindt je met de aartsengelen, ze zijn de hoeders van ons zonnestelsel. De hoeders van de aarde staan onder de hoede van de aartsengelen en kunnen genezing en evenwicht brengen. Deze rite helpt je hoe je via je dromen een nieuwe wereld kan scheppen.

Laatste twee nieuwste rites:

8. Hoeders van de Sterren
Deze rite verankert je in deze tijd van de grote ommekeer. Wanneer je deze rite hebt ontvangen zal je fysieke lichaam, je DNA, zich ontwikkelen naar het lichaam van een lichtwezen. Het verouderingsproces vertraagt en je krijgt weerstand tegen ziektes waarvoor je eerder vatbaar was. 

9. De Rite van de Schepper
Deze rite maakt het goddelijke licht in je wakker. Zodra je deze rite hebt ontvangen draag je zorg voor al het leven, van het kleinste zandkorreltje tot het grootste melkwegstelsel in de kosmos.

De negen rites zijn verspreid over twee delen. Je ontvangt bij de laatste rite een pi-steen als geschenk. Deze steen vertegenwoordigt jouw kracht en kan zo een kanaal worden tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld. 

Bijdrage per deel € 125, in totaal  250.